1. Τα γκρουπ των παιδιών θα είναι μέχρι και 8 άτομα ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο και το μέγεθος της αίθουσας για να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση του 1,5 μέτρου. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες τάξεις θα χρειαστεί να χωριστούν σε δύο ή τρεις υπό ομάδες.

2. Δεν θα υπάρχει αναμονή στους χώρους της σχολής. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται 5 λεπτά πριν το μάθημα και η αναμονή θα είναι έξω από την είσοδο της σχολής, κρατώντας μεγάλες αποστάσεις. Η είσοδος των μαθητών θα γίνεται με την υπόδειξη της δασκάλας τους, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Η έξοδος θα γίνεται από τις εξόδους κινδύνου της κάθε αίθουσας πάλι με την υπόδειξη της δασκάλας.

3. Δεν θα λειτουργήσουν τα αποδυτήρια. Οι μαθήτριες πρέπει να έρχονται ντυμένες και χτενισμένες από το σπίτι τους. Όταν θα μπαίνουν στην σχολή θα τοποθετούν τα παπούτσια τους (δρόμου) σε μία πλαστική σακούλα που θα έχουν μαζί τους και ό,τι φοράνε μέσα στο σακίδιο τους. Θα έχουν μαζί τους το προσωπικό τους μπουκάλι νερό-παγούρι. Μία μεγάλη πετσέτα θαλάσσης για τις ασκήσεις που μπορεί να γίνουν στο πάτωμα, η οποία θα πρέπει να πλένεται και να σιδερώνεται μετά από κάθε μάθημα.

4. Συνιστάται η χρήση βαμβακερής μάσκας ως υπενθύμιση του να μην αγγίζουμε το πρόσωπο μας (προαιρετική).

5. Τα μαθήματα θα γίνονται με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά. Ανάμεσα στα μαθήματα θα υπάρχουν 10 λεπτά κενό ώστε να απολυμαίνεται καλά ο χώρος.

6. Σε περίπτωση απουσίας της μαθήτριας πρέπει να ενημερώνεται η σχολή τηλεφωνικώς. Όποιος επίσης δεν αισθάνεται καλά θα πρέπει να μένει σπίτι και πάλι να ενημερώνει. Όσον αφορά τα μαθήματα των ενηλίκων (μπαλέτο+ pilates) θα παρακαλούσαμε η ενημέρωση να γίνεται μία μέρα πριν έτσι ώστε να δοθεί η θέση σε κάποιον που θα είναι σε αναμονή.

7. Για τα μαθήματα pilates θα πρέπει να έχετε μία μεγάλη πετσέτα θαλάσσης ή το δικό σας στρώμα,τα οποία θα πρέπει να πλένεται ή να απολυμαίνεται μετά απο κάθε χρήση. Υποχρεωτική χρήση καλτσών για όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Εαν έχετε δικά σας λάστιχα καλό είναι να τα φέρνετε μαζί σας.