Μαθήματα

Προσφέρουμε άρτια εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες

σε ένα ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον.

Μπαλέτο – Σύστημα RAD

Τα προγράμματα της Ακαδημίας έχουν δημιουργηθεί με πολύ προσοχή ώστε να επιτρέπουν στα παιδιά να προοδεύουν στην εκπαίδευσή τους σε σχεδιασμένα στάδια, ζητώντας από τα σώματα των μικρών παιδιών μόνο αυτά που μπορούν να καταφέρουν.

Μοντέρνος Χορός – Σύστημα ISTD

Ο μοντέρνος χορός είναι ένα δυναμικό μάθημα με γρήγορες εναλλαγές ρυθμού και κατευθύνσεων. Το μάθημα ξεκινάει με δυναμικό ζέσταμα εστιάζοντας στην ενδυνάμωση των μυών, τη σωστή στάση και τη χρήση της αναπνοής.

Σύγχρονος Χορός

Ο σύγχρονος χορός εστιάζει στη χρήση της βαρύτητας και του βάρους του σώματος. Απαιτεί γρήγορες, ομαλές εναλλαγές κινήσεων και επιπέδων. Πρόκειται για ένα εκφραστικό είδος χορού που ενσωματώνει στοιχεία μπαλέτου, μοντέρνου χορού και jazz χωρίς όμως να ακολουθεί την αυστηρή  ακαδημαϊκή φόρμα και τεχνική.

Μπαλέτο Ενηλίκων

Το μπαλέτο ενηλίκων ανεξάρτητα από την εμπειρία των μαθητών, είτε αυτοί είναι ενήλικες που έχουν κάνει μαθήματα μπαλέτου ως παιδιά, είτε σκεφτόντουσαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να ξεκινήσουν μπαλέτο, είναι ένας εξαίρετος και ευχάριστος τρόπος για να διατηρείσαι σε φόρμα, καθώς γυμνάζει όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες.