Οι Καθηγητές μας

Ζανέτα Καλβούριδη – Καλλιτεχνική Διευθύντρια

LISTD,  ARAD, RAD TEACH.CERT.

Η Ζανέτα Καλβουρίδη  ξεκίνησε τα μαθήματα μπαλέτου και μοντέρνου χορού από πολύ μικρή ηλικία και συνέχισε την εκπαίδευσή της στη σχολή χορού της Marilyn Staples-Κανόνη. Στη συνέχεια σπούδασε στο Λονδίνο στο Stella Mann College. Απέκτησε το RAD Advanced ΙΙ Certificate in Classical Ballet καθώς και το Advanced 2 in Modern Theatre Dance.

Είναι κάτοχος του Associate Diploma in Modern Theatre Dance, DDE /LEVEL 4 in Modern theatre και το Teaching Certificate in Classical Ballet (Distinction) της  RAD.Τον Ιούνιο του 2013 απέκτησε το Licentiate Diploma in MODERN THEATRE Dance of the Imperial Society of Teachers of Dance.

Συμμετείχε ως χορεύτρια στην ομαδα “On Stage” και στο RAD Youth Ballet για αρκετές παραγωγές έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστεί με αξιόλογους Έλληνες και ξένους χορογράφους. Ως βοηθός χορογράφου αργότερα πήρε μέρος σε 2 παραγωγές του RAD YOUTH BALLET κι έτσι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να δουλέψει με παιδιά από όλη την Ελλάδα. Συνεχίζει ακόμα και σήμερα την επαγγελματική της εξέλιξη και κατάρτιση λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια του RAD & του ISTD ετησίως  στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. 

Συνεχίζει ακόμα και σήμερα την επαγγελματική της εξέλιξη και κατάρτιση λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια του RAD & του ISTD ετησίως  στην Ελλάδα καθώς  και στο εξωτερικό.

Ειρήνη Ροδοπούλου

ARAD, RAD TEACH. CERT.

Η Ειρήνη Ροδοπούλου μαθήτευσε στη σχολή της Marilyn Staples-Κανόνη. Ειναι κάτοχος των χορευτικών διπλωμάτων Advanced II Certificate in classical ballet της RAD και Advanced II Certificate in modern dance theatre του ISTD, καθώς επίσης και του Teaching Certificate της RAD (Distinction).

Έχει κάνει μουσικές σπουδές πιάνου (επίπεδο Ανωτέρας) και θεωρητικών (Αρμονία 3) στο “Εθνικό Ωδείο” (παράρτημα Νέου Ψυχικού). Ενεργό μέλος του συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας χορού στην Ελλάδα  έχοντας   συμμετάσχει σε παραστάσεις του RAD Youth Ballet σαν χορεύτρια, ηθοποιός και αργότερα σαν βοηθός χορογράφου σε 2 παραγωγές, έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνεργαστεί με γνωστούς χορευτές και χορογράφους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε διδασκαλια προσχολικης και νεαρής σχολικης ηλικιας έχοντας για χρόνια εργαστεί σε πολλά σχολεία προσχολικής αγωγής διδάσκοντας μουσικοκινητική και προετοιμάζοντας τις καλλιτεχνικές τους εκδηλώσεις. Συνεχίζει την εξέλιξη της επαγγελματικής της καριέρας λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια και workshops τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Μαρία Βλάχου

Η Μαρία Βλάχου ασχολούνταν από μικρή ηλικία ερασιτεχνικά με το χορό, ιδιαίτερα το κλασικό μπαλέτο. Το 2018 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην “Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού “Χάρη Μανταφούνη-Χοροχρόνος” και έλαβε το δίπλωμα Καθηγήτριας χορού από το Υπουργείο Πολιτισμού. Στα πλαίσια της επαγγελματικής της εκπαίδευσης έχει διδαχθεί το σύστημα Release και Limon του σύγχρονου χορού καθώς και το σύστημα Vaganova του κλασικού.

Το 2015 παράλληλα με την επαγγελματική της εκπαίδευση στο χορό ξεκίνησε και η ενασχόληση της με τη μέθοδο Pilates αρχικά ως μαθήτρια. Ενώ, το 2021 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση δασκάλων του συστήματος Basi Pilates στο studio NYSY (Comprehensive Diploma).

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της ξεκίνησε να διδάσκει κυρίως σύγχρονο και μετέπειτα Pilates. Από το 2016 συνεργάζεται σταθερά με την ομάδα χορού “A priori”, ενώ έχει συνεργαστεί και με άλλους χορογράφους και ομάδες συμμετέχοντας σε παραστάσεις και φεστιβάλ σύγχρονου χορού.